EN DEJLIG DUFT AF HISTORIE

Gamle Nordiske trætjære opskrifter kombineret med det bedste fra moderne teknologi.             

I smarbejde med Skandinaviske trætjære specialister, har vi igennem mange år, udviklet en række spændende og meget effektiv trætjære baserede produkter.

                        - For optimal overfladsbehandling af vores forskellige træbeklædninger.


Vi har valgt at kalde disse produkter:  

TD - OLIE  (Tjæredæk)


TD - Transparent

Mat
Blank    
 


        

 

 


TD-Transparent (tjæredæks-olie)

TD-transparent er en transparent, let forarbejdelig og svagt pigmenteret træolie, der kan anvendes separat eller som grund- og efterbehandling af f.eks. sort-tjærede overflader. Den yder en meget beskyttende samt diffusionsåben og hindedannende overflade, der kapsler fungicid og pigment optimalt.

TD-Transparent fremhæver træets struktur i smukke, varme, gyldne nuancer og giver specielt Starupwood's beklædninger i Eg og Akacie et utroligt flot og vedvarende hårdttræs-look.


 


TD - Antik

Mat
Blank


 

TD-Antik

TD- Antik er en sort pigmenteret men stadig transparent tjæreolie. Den udgør et mere autentisk antikt udtryk med karakter. TD- Antik bør anvendes som grund eller første gangs behandling og efterbehandles en til to gange med TD-Transparent, blank eller mat, efter præference.


 


TD - Milesort 

Mat       Løvtræ
Mat       Nåletræ

Blank    Løvtræ
Blank    Nåletræ


 

TD - Milesort (tidligere kaldt sort spåntjære)

TD - Milesort er en solid laserende sort tjæreolie, der kan påføres en eller flere gange efter kundens ønskede dækningsgrad. Den yder en meget høj beskyttelse af træværket over for solens ultraviolette stråler, men kræver naturligvis kundens interesse for en sort beklædning.

 

Den sortetjære kan anvendes på samtlige træprodukter fra Starupwood men kan efterbehandles med TD-Transparent for at kapsle fungicid og pigment optimalt.


 

TD - Skovgrøn


 


TD - Skovgrøn


 

TD - Kongeblå
er under udvikling.

 

 

Ønskes alternativ udtryk eller andre farve nuancer, producere firmaet trætjære produkter efter specifikation. 

Alle pigmenteret produkter kan efterbehandles med TD-Olie. Samtlige produkter kan anvendes sammen i forhold til firmaets erfaringer.

Starupwood   |   Smedebakken 26-28, Starup  |   DK-7200 Grindsted   |   starup@starupwood.dk   |   Tlf. +45 7533 7263   |   Fax +45 7533 7280